9 Mayıs 2010 Pazar

HULL CITY – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




















Sezonun en güzel maçını oynuyoruz şükürler olsun, bitiriyoruz :) yakın zamanda ki en acı dolu sezondu sanıyorum.. Bu sebeple 6 yada 7 olmuşuz benim açımdan çok farkı yok ama Rafa açısından fark eder sanıyorum çünkü 7. olursak en kötü derecesi olacak yanlış bilmiyorsam, zatende Villa kendi sahasında Blackburn’a yenilmez..

Her şeyden önce bugün 3 puan alsak bile geçen yıldan 21 puan az toplamış olacağız ve bu tam anlamıyla başarısızlıktır. Ayrıca bu sezon Torres’in oynamadığı maçlarda gol ortolamamız yalnızca maç başına 1,27 gol, yani aslında kötü sezon en çok Torres’le ilgili :)

İstatistiklere geçersek; Sadece iç saha maçları sayılsa 2 puan farkla Hull küme düşmezmiş (ona bakarsan bizde şampiyon olurduk :) ) Hull bizi hiç yenememiş, yaptığımız 15 maçta 12 galibiyet ve 3 beraberlik almışız.. son 6 maçtır kazanamıyorlarmış, b sezon deplasmanda kazanamayan tek takım da Hull’muş :), Geçen hafta Cullen attığı gol ile bu sezon gol atan en genç oyuncu olmuş 18 yaş 9 gün ile..

Liverpool’un başında Rafa bugün 350. maçına çıkıyor Allah nice 350 ler yaşatsın (Liverpoollu dostların içinden geçenleri duyar gibiyim :) ) Liverpool geçen sezon deplasmanda 43 puan almış bu sezon ise sadece 20 puan, Reina Altın eldiven için Cech ile yarışıyor ikiside 16 maçı gol yemeden tamamladı, chelsea bugün yenerken inşallah gol yer :)… Liverpool aynı zamanda bahtsız bedevi kıymetli Liverpoolseverler geçen yıl 26 kere bu yılda 18 kere direkten dönmüş topumuz bu iki sezonda liderliği kimseye kaptırmamışız, Liverpool kapanış maçlarında son 5 sezonda en az 2 gol bulmuş, Ayrıca kapanış haftasında bulduğumuz toplam 38 golle EPL’de son hafta en çok gol bulan takımız :)

Son olarak bu kadar istatistik verince istatistik bilimine inancımı kaybettim inan olsun : ) Bu ne saçmalıktır yaa..


SAHA: KC Stadium


SAAT: 18:00


YAYIN: Spormax doğal olarak vermiyor, Sopcast gıcık ediyor bilmiyorum ne olacak


HULL CITY: sakatı da var cezalısı da, Hunt, Marney, Garcia, Zayatte, Ashbee sakat, Bullard ve folan belki oynayabilirmiş ve Altidore cezalı.. Kazansa ne kaybetse ne tıpkı bizim gibi :)

Muhtemel 11: Duke; Mendy, Mouyokolo, Gardner, Dawson; Atkinson, Boateng, Cairney, Kilbane; Cullen, Vennegoor of Hesselink.


LIVERPOOL: Bizimde takımımızın yarısı sakat maalesef, Aurelio, Torres, Kelly, Skrtel, Insua kesin sakat Johnson, Carra ve maxi bir ihtimal oynayabilirmiş Ne gerek varsa artık.. Cezalımız sadece Riera..

Muhtemel 11: Reina, Masch, Lucas (Pacheco), Gerrard, Aqua, Babel, Benayoun, Carra, Agger, Ayala (Soto) Kuyt (N’Gog)


HAKEM: Andre Marriner

3 yorum:

Man Of The Match dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Shareef dedi ki...

Hull City deplasman galibiyeti alamaz :D maç kendi sahasında.. Bende Ayala ve pacheco'nun oynamasını bekliyorum şahsen.. Rafa ise hep ayrı bizim için :D

Man Of The Match dedi ki...

ahaha:D işe bak ben maçı Anfield da sanıyorum.Hiç dikkatimi çekmedi Hull un adının başta olması :D