5 Ekim 2013 Cumartesi

LIVERPOOL – CRYSTAL PALACE MAÇ ÖNCESİ (EPL)


Güzel İnsan Ian Halloway’a güzel bir YNWA dinletip göndericez inşallah ama onun dediği gibi 10-0 a bedel bile olsa muhtemelen o kadar atmayacağız :D
Lider arsenal’in 2 puan gerisindeyiz kıymetli Liverpoolseverler ve 3 defansımızla bakalım ne kadar fark yaratabileceğiz EPL’de..
C.Palace son 4 maçımızın 3 ünü kazanmış (2005lerde), Ligde ki son galibiyetini bize karşı 1991’de almışlar..


SAHA: Anfield
SAAT ve YAYIN: 17:00 LigTv3
HAKEM: A.Taylor


LIVERPOOL: Lucas sarıkart cezalısı, Johnson, Coutinho, Coates, Allen ve Cissokho sakat. Suarez’siz oynadığımız 5 Anfield maçında yalnızca 4 gol atabilmişiz. Anfield’da son olarak arka arkaya Eylül 2012’de yenilmişiz (Arsenal ve ManU’ya), son 12 maçta Sturridge 8 gol attı ve son 17 maçta 15 gol yada asist ile takıma katkıda bulundu.

Muhtemel 11: Mignolet, Toure, Skrtel, Sakho, Enrique, Henderson, Gerrard, Moses, Alberto, Suarez, Sturridge



C.PALACE: Hunt, Williams ve Murray sakat, B olasie, Delaney ve McCarthy şüpheli, deplasmanda 16 maçtır kazanamıyorlar (düştükleri sezondan gelen seri), bu sezon ligde ve kupada 4 maçı da kaybettiler. Son 18 maçın sadece 11 tanesinde gol atabildiler bu 11 maçta da 13 gol atabilmişler, Sunderland ile beraber EPL’de her maçta gol yemişler..

Muhtemel 11: Speroni, Mariappa, Gabiddon, Ward, Moxey, Dikgacoi, Bannan, Jedinak, Kebe, Gayle, Chamakh 

1 yorum:

ismail ak dedi ki...

şerif abi kalemine eline sağlık. bu yazılar böyle devam etse ne güzel olur. bu aralar iyi durumdayız galiba ondan bu kadar önem vermeye başladın:

şaka şaka...galibiyette buluşmamız dileğiyle..