21 Ocak 2012 Cumartesi

BOLTON – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler, Bolton’la çok kritik bir haftada çok kritik bir maça çıkıyoruz. Böyle durumlardan hiç yarar sağlayamadığımız için zerrece şansın yanımızda olacağına ihtimal vermiyorum.

Yoksa Bolton bizi 2006’dan beri yenemiyorken, son 10 maçtır ligde galip geliyorken, Bolton 25 maçta sadece 3 kere bizi yenmişken yeneriz derim ama :D dememek lazım. Bakarsın 20 tane direkten dönüp 3 penaltımız verilmez :D


SAHA: Reebok

SAAT ve YAYIN: 19:30 Lig Tv3



BOLTON: Mears, Lee, Holden, Alonso, Davis, Gardner  sakat. Jaaskalainen ise şüpheli.. %55 isabetle şut atıyorlar ki bu  iyi bir rakam.Alınabilecek son 15 puandan sadece 7 puan aldılar ve bu, bu sezon için en iyi dereceleri. Son 10 iç saha maçının yalnızca 1 tanesini kazanmışlar. Bu sezon sadece 1 defa berabere kalmışlar. Golcüleri Kevin Davies sadece 2 gol atabilmiş bu sezon. (gelirde bize atar şimdi)

Muhtemel 11: Bogdan; Steinsson, Wheater, Knight, Ricketts; Muamba; Eagles, Reo-Coker, M Davies, Petrov; Ngog.



LIVERPOOL: Lucas ve Robinson sakat, Agger ve Spearing şüpheli (Agger oynayacak) Suarez’de cezalı. Son 5 maçta 6 puan alabildik. 21 maçta 24 gol attık ki bu EPL tarihinde yaptığımız en az skor.

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique; Henderson, Adam, Gerrard, Downing; Bellamy, Kuyt.



HAKEM: Kevin Friend 

Hiç yorum yok: