20 Kasım 2011 Pazar

CHELSEA – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler rakiplerimizden Chelsea ile oynuyoruz. Gol yollarında başarısızlığımızın yanı sıra Suarez’in de muhtemel ceza alacak olması (eğer öyle ırkçı sözler söylediyse gerçekten Johnson’ın yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum) bizim için moral bozucu oldu. Suarez’in hırsı, kazanma motivasyonu harika ama bu durum bazen böyle kendisine zarar veriyor.

Maça dönersek, 2 takım 2004’den beri 28 kere karşılaşmış ve bu maçlarda 9G, 12M ve 7B var. Chelsea bize son 7 maçın 5 inde gol atamamış ve bu baçların son 4 tanesinden 3 ü Stamford Bridge’deymiş. Yine Stamford Bridge’de ki son 8 maçta sadece 9 gol olmuş. King Kenny Chelsea’ye karşı oynadığı 11 maçta hiç kaybetmemiş 8G ve 3B.



STAD: Stamford Bridge

SAAT ve YAYIN: 18:00 Ligtv3



CHELSEA: Essien kesin yok Hillario, Sturridge ve Drogba şüpheli.. Sturridge bu sezon 6 şut çekip 4 gol atmış durumda. Torres istatistiklere göre her 425 dk da bir gol atıyor bu oran liverpool’da 121 dkydı. Alex sadece 2 maçta 90 dk forma giymiş işe bakın ki Chelsea’de sadece bu maçları gol yemeden bitirebilmiş. Alex muhtemelen yarın ilk 11’de sakatlayıp çıkaramazsak işimiz zor yani :D Chelsea bu sezon 28 sarı ve 3 kırmızı kart görmüş bu onları EPL’nin canavarları yapıyor :D Lampard en çok gol atan orta saha oyuncusu EPL’de 6 gol ile..

Muhtemel 11: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Cole; Ramires, Mikel, Lampard; Sturridge, Drogba, Mata




LIVERPOOL: Gerrard yok, Carra ve Suarez şüpheli.. Liverpool bu sezon 38 şut çekilmesine izin vermiş kendi kalesine ki bu EPL’de en düşük sayı, Suarez şu ana kadar 51 şut çekti kaleye ve sadece 4 gol atabildi. Ama 3 penaltı yaptırdı buda EPL’de en yüksek sayı.. Downing’de 15 şut çekmiş ama sadece 1 kez kaleyi bulmuş. 10 kez de direğe nişanlamışız topu buda EPL’de en yüksek rakam.. Yani kıymetli Liverpoolseverler ortalama bir oranla şu an 30 gol fazla atmış olurduk (fergie balı ile 45 gol yazardı:D)

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Jose Enrique; Henderson, Lucas, Adam, Downing; Carroll, Suárez




HAKEM: Lee Probert

Hiç yorum yok: