4 Şubat 2011 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-116




Kıymetli Liverpoolseverler, öyle hissediyorum ki yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz.. Vereceğim haberlerde de göreceğini üzere uzun süre sonra sorunları halletmiş bir takım/kulüp gibiyiz..  Oyuncular heyecanlı, kenar yönetimi umutlu..

  • Şu takımdan gitse de efsane kalmış bir büyük adam Fowler Torres’in gidişi için demiş ki, forma için konuştuktan sonra, kulüp hala harika insanların elinde (gerrard ve carra’dan bahsediyor) fakat teşekkür ediyorum yönetime birkaç oyuncuyu attı dışarı ve birkaç oyuncu aldı. Sadece birkaç hafta önce Torres bu takımı ve taraftarı ne kadar sevdiğinden bahsetmiyormuydu. Buraya geldiğinde artık hiç de hoş karşılanmayacak.. Fowler’dan bu cevabı alan arkadaşlar çok kızgındı diye belirtmiş.. Seni gönderen Houllier’den başlayıp Bay Moores’dan çıkmak var ya neyse diyelim kıymetli Liverpoolseverler.
  • Bay Henry, henüz çok erken ama King Kenny’nin yaptıklarına büyük saygı duyuyoruz, ondan daha iyi bir seçim yoktu bizim için. Biliyorum ki O uzun zamandır burada ve bu görevi istiyordu.. Bu hem bizim, hem Kenny ve hemde kulüp için harika bir şey.. Kulüpte şu an konuşulan konulardan biri de King Kenny’nin neredeyse seneye de takımın başında kalmayı garantilediği yönünde (Comolli’de buna benzer konuştu daha birkaç gün önce)
  • Bay Henry, yeni stad yerine Anfield’ın yenilenmesi için de konuşmuş, KOP rakipsiz gerçekten, buraya geldiğimde bir çok kişiden yeni stadyum lafları duydum. Ama bana büyük sürpriz oldu  bir stad böyle boş olduğunda ne kadar sessiz ve ilk maçta böyle ne kadar harika.. Bu atmosferi buradan başka bir yerde zor yakalarız. Bence de çok haklı Henry, Anfield’ı yenilesinler ve bir 100 yıl daha kullanalım :)

  • Barça bencini ısıtmakla meşgul olan ve bu günlerde hiç adını anmadığımız bir başka kaçak Masch ses vermiş.. Torres’in gidişinde kulübü suçlamış, yeteri kadar çabalasalar Torres kalırdı demiş.. Bizde buradan kendisine hoşt diyoruz..

  • Torres son bir haftada ayrılmaya karar verdim demiş ve bunun nedenlerini LFC taraftarına anlatmak isterim diye eklemiş. Başarı istiyormuş kendisi ve Pazar günü gol atarsa sevinmeyeceğini çünkü LFC taraftarına çok büyük saygısı olduğunu söylemiş.. Ayrıca forma ve poster yakmalarına kızmadığını çünkü LFC taraftarının kızgın olduğunu bildiğini söylemiş..

  • Spurs TD Redknapp King Kenny ile Liverpool’un bu sene ilk 4 için şansının olduğunu söylerken önümüzde ki sene içinse şampiyonluğa oynayabileceğini söylemiş. LFC için doğru adam King Kenny demiş..
  • Carroll ilk maçına çıkmak için 2 haftadan 8 haftaya kadar bekleyebilirmiş, kıymetli Liverpoolseverler.. İnşallah 2 haftaya döner..

  • Bay Henry Liverpool Torres’siz daha güzel demiş. Ona bu kulüp için önemli olduğunu anlattık ama gitmek isteyen her futbolcumuz istediği yere gidebilir çünkü bir futbolcu bir kulüpten daha büyük değildir.  Biz istiyoruz ki futbolcularımız burada olmaktan mutlu olsunlar burada olmak istesinler diye eklemiş.. Helal be arkadaşım..
  • King Kenny eminim yazın para harcamaya devam edeceğiz demiş. (başka bir röportajında kulüp sahipleri daha çok futbolcu alamadık diye üzüldü demişti :D) Kulübü ileriye götürmek için hiçbir şeyden kaçınmayacağız diye devam etmiş..

  • Şimdiden Marko Marin ile ilgilenmeye başlamışız kıymetli Liverpoolseverler.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Gördüm de Mascherano gibi kansızını görmedim. Ne utanmaz herifmiş arkadaş, hala "Liverpool bizi tutmak istemedi" diyor. "Be yavşak, Xabi Alonso'ya bile sövmeyen taraftar sana niye sövüyor, düşündün mü hiç?" diye sorarlar adama.

Shareef dedi ki...

Çok haklısın.. Çok yüzsüzmüş, 2 sene yalvardı Rafa ona.. Rafa gidince tüydü.. Neyse giderek daha karakterli bir takım oluyoruz :D

Adsız dedi ki...

Bir futbol kulübü 20 sene şampiyon olamıyor.Birileri bu sürede 11 defa şampiyon oluyor ve rakibini geçemiyorsa oranın en büyüğü LİVERPOOL'dur.Bu arada sizde her liverpool'lu gibi Manchester'ın şampiyonluğunu istemiyorduz.Chelsea'de elden gitti(Torres ile).Kaldı ilk yarım saatte 4-0 olan maçı son yarım saatte 4-4'e getiren arsenal.Haydi hayırlısı...

Shareef dedi ki...

@adsız inşallah biri şampiyon olsun bu sene manu dışında seneye biz zaten olucaz da :D