12 Şubat 2011 Cumartesi

LIVERPOOL 1-1 WIGAN MAÇ SONU (EPL)



Hakkımız yendi kıymetli Liverpoolseverler, attıkları gol bariz ofsayt.. İlk yarıyı izleyemedim, 2. yarıyı da şöyle böyle izleyebildim. İzlediğim bölümde Suarez’in frikiği direkten döndü. Ama şunu söyleyebilirim Carroll, Suarez ve Kuyt harika bir forvet hattı olur..

Suarez sürekli gezerek oynadığından, seken toplarda senede 10 golü geçer rahat rahat.. Lucas ikinci yarı iyidi, Kelly’de yükseliş sürüyor.. 2. yarıda izlediğim Wigan ofsayt olmasa bence bizi yenemezdi. İlk yarı Caldwell nasıldı bilmem ama 2. yarı 2 sarı karttan bence atılmalıydı.

Meireles yatarak sağ ayağıyla fırlatmış füzeyi yine..

Buna sürçme olarak bakıcaz kıymetli Liverpoolseverler..



LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Fabio Aurelio, Jamie Carragher, Martin Kelly, Martin Skrtel, Jose Raul Meireles (David N'Gog, 54), Maximiliano Maxi Rodriguez, Leiva Lucas, Luis Suarez, Dirk Kuyt (Milan Jovanovic, 73)

GOL: Meireles 24



WIGAN: Ali Al Habsi, Steve Gohouri, Antolin Viveros Alcaraz, Gary Caldwell, Maynor Figueroa, James McCarthy, Ben Watson (James McArthur, 72), Charles N'Zogbia, Victor Moses (Tom Cleverley, 67), Mohamed Diame, Hugo Rodallega

GOL: Gohouri 65

3 yorum:

flyingdupe dedi ki...

Dalglish in futbol aklı beni utandırdı geçen haftalarda doğrusu. Maçları izleyemediğim için net yorumlar yapamıyorum ama, yazılanlardan takip ettiğim kadarıyla hiçte öyle modern çağın futbolundan uzak bir Liverpool oyunu yok sahada. Açıkcası Benitez in gidişine tarihi hata (hatta şöyle diyeyim epic fail) olarak baksamda (ki ondan sonra ki isim dahada büyük bir epic fail idi) Dalglish in getirdiği hava kendi adıma tükürdüğümü yalattırıyor bana. Dileğim uzun süre kalması ve o farklı çalışan kafanın içindeki felsefeyi oturtması Dalglish'in.
Tek sorun bundan 2-3 sezon önce Dalglish in başa geçme konusunda hiçte istekli olmadığı yönüne olduğunu hatırladığım yorumlardı, ki hala bu konuda isteksizmi bilemiyorum ama eğer öyle ise bu gidişat fazla uzun sürmez gibi geliyor bana.

Shareef dedi ki...

@onur dediğin gibi farklı bir futbol aklı var.. Bu maç bence bir sürçme ama liverpool Roy zamanında ki o mental olarak çökmüş Liverpool değil.. Bugün son dakikalarda üstün takım gibi bastırdı ama olmadı.. Dalglish Roy gelmeden de görevi istediği konuşuluyordu zaten. İlk basın toplantısında da şöyle demişti "bu pozisyona geçici olarak getirildim sanıyorum. Olsun buda benim için kabul edilebilir" başımızda kalacaktır ve bunu istiyor

fizyoterapist dedi ki...

-king kenny başımızda olursa önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı biziz :)
-2 puan kaybetmemize rağmen olumlu bir maçtı..son dakikalarda güzel baskı kurduk..ngogda biraz oyun zekası olsa 3 puanı kesin alırdık..hiç birşey yapamadı ruh gibiydi..ruhsuz bir ruh :D
-aggerin ne kadar kilit bir oyuncu olduğunu kanıtlayacak bir maçtı
-aurelio yu beğendim hucumda ve sol kanatta maxiden daha etkiliydi..adam sakatlık sorunu yaşamasa mükemmel bir oyuncu bizim için..sol back orta saha sol kanat..tekniği,yeteneği ve oyun zekasıyla her zaman bize pozitif bir şeyler katacak kapasitede..kenny ile tıpkı diğer oyuncular gibi onun da form durumunda bir artış var (maşallah ;) diyorum)
-hakemler konusunda da manu ya bunları yapamıyorlar nedense.. manu nun EPL de çok büyük bir lobisi var gibime geliyor