24 Şubat 2011 Perşembe

LIVERPOOL 1-0 SPARTA PRAG MAÇ SONU (EL)




Bi kere kötü maç oldu. Takımda çok gönderilecek oyuncular var ve beklediğimiz performansın yarısına gelmemiş oyuncular var..

Defans hattımız kim oynarsa belli bir seviye tutturuyor, şimdi Wilson solbek oynuyor adam yokluğundan ama Agger için süper bir alternatif, eğer ikisi bir arada oynarsa o zaman savunma tandemimiz ManU’nun forvetinden daha teknik olur.

Kelly süper ama hücuma katkısı hiçbir zaman Johnson kadar olmayacak. Tekniği ve saha görüşü o kadar yüksek değil..

Bugün sahaya çıkan takımdan Soto, Cole, Ngog, Poulsen muhakkak gitmeli, Spearing bence çok iyi oynadı bilmiyorum kıymetli Liverpoolseverler ne düşünür. İlk yarı da kopacak maç N’gog’un ceylanlığı değil artık geyikliklerinden harcandı. Anladığım kadarıyla transferler huzurunu da motivasyonu da kaçırmış.

Meireles ve Kuyt ne zamana kadar kalmak isterlerse kalmalı bu takımda :)


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Martin Kelly (Jamie Carragher, 46), Danny Wilson, Daniel Agger (Martin Skrtel, 85), Sotirios Kyrgiakos, Christian Poulsen (Jay Spearing, 65), Dirk Kuyt, Leiva Lucas, David N'Gog, Jose Raul Meireles, Joe Cole

GOL: Kuyt 86


SPARTA PRAG: Jaromir Blazek, Ondrej Kusnir, Manuel Pamic (Andrej Keric, 90),
Tomas Repka, Erich Brabec, Kamil Vacek, Libor Sionko (Jakub Podany, 74), Marek Matejovsky, Leony Kweuke, Martin Achille Abena (Tomas Pekhart, 78), Vaclav Kadlec

2 yorum:

mates dedi ki...

Uzun zamandır Liverpoolu kendi sahasında izleyemiştim.en son prag deplasmanındaki kötü oyundan sonra içimden geçen his, 'Liverpool bu, Anfieldda gözünün yaşına bakmaz' şeklindeydi. hayal kırıklığına uğradım.
Ortasaha meireles dışında sıfır.Organize atak yapamadık.Savunma sırf kalabalık olduğu için belki iyi gözüktü ama aslında durum öyle değil.Poulsen bildiğin kazma.Dün bir kez daha nefret ettim. Lucas hala topu oyuna sokma becerisi kazanamamış, kazanması da zor gözüküyor.Kelly denen adam ibrahim üzülmezin genç hali.koş koş kafayı kaldırmadan orta yap!
Seneye de bu adamlarla oynarsak ilk 6 yı zor görürüz. Şu 11 de Agger, Meireles, Kuyt, J.Cole belli seviyenin üstündeki futbolcular. Gerisi çerçöp.
2 sene önce takır takır top oynayan Liverpool'un yerinde yeller esiyor.

Shareef dedi ki...

Haklısın tamamen.. Rafa ile yapılması gereken transferler yapılamayınca, Roy ile dibi gördük. şimdi King Kenny ile yeniden yapılanıcaz o bahsettiğin oyuncuların dışındakilerde gitmeli zaten :D