17 Ocak 2011 Pazartesi

WARNOCK LIVERPOOL’A GELİYOR




Birkaç gündür devam eden haberlerin neticesinde transferin bugün neredeyse kesinleştiğine dair yazılar çıkmaya başladı.

Kendi Liverpool’lu sayılabilir  çünkü Liverpool’a 21 km mesefade Ormskirk’de doğmuş. Zaten 2007’ye kadar takımızdaydı ve toplam 40 maça çıkmıştı.

Houllier’in gelişiyle yerini kaybeden Warnock takımımıza nasıl katılacağı yönünde çelişkili haberler var. Bir kısım medya sezon sonuna kadar kiralık diyor tabi satın alma opsiyonuyla, bir kısım medya bedelsiz olarak takıma katılacak diyor.

Bütün bunların yanı sıra Liverpool’un resmi olarak en azından kiralık olarak teklif yaptığı biliniyor. Sol tarafa demir adam Aurelio’dan ve Süt oğlan Konchesky’den sonra çok iyi gelecektir.

Eğer olmazsa bu transfer bu akşam ki King Kenny’nin açıklamalarına bakarsak Aurelio yerine Johnson oynayacak sol bekte..  Kenny Kelly için böyle harika performanslar gösterirse sağ kanatta hep oynayacaktır, genç bir oyuncunun bu derece gelişim göstermesi çok güzel demiş ve Johnson içinde bu durumda sol tarafta oynamayı sorun etmeyecektir diye eklemiş.

Son olarak Ajax basınının da  yazmaya başladığı üzere Suarez Liverpool’a geldi gelecek :D Ben yinede bu habere ihtiyatla yaklaşıyorum ama söylentilerin Suarez’in Tıbbi testlerden geçtiği yönünde..

Esen kalın kıymetli Liverpoolseverler… :D 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

-Warnock bedelsiz gelecekse gelsin.Yoksa bir sol beke gerek yok en azından sezon sonuna kadar.Aurelio ile yarım sezon daha devam edelim.Mecbur kalmadıkça Koncheksey oynamasın Johnson sola geçsin hem Kelly daha fazla oynamış olur sağda.
-Suarez'i çok abartıyorlar.Unutmamak lazım Kezmanda 33 maçta 35 gol attı.Ne oldu?Biliyoruz hepimiz.İngiltere futbolunda yetersiz kalır fiziken.
MOTM

AliArslan1892 dedi ki...

Warnock gelmeli bence.

AliArslan1892 dedi ki...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1375.snc4/164788_1698759141695_1019397615_1849640_4275276_n.jpg linke bi bakalım derim :D

Kieran dedi ki...

warnock küçüklük efsanemdir kendisi.ben de çelimsiz bi sol bek olarak başladığımdan futbol hayatıma belki de...

warnock öz be öz evladımızdır.ayrı kaldığı formayı yeniden giymesi çok güzel olacak=)