31 Ocak 2011 Pazartesi

TORRES CHELSEA’DE..




Hep böyle mi olacak modern zamanlarda, Owen demiştik, Mc Manaman demiştik ilkin, hayallerimizi gerçeğe dönüştüreceklerdi Liverbird’ün ağzında getireceklerdi her yıl kupaları bir bir. Sonra Madrid’e gittiler, koskoca bir şehri ve hayallerini  denize gömüp..

Biri şimdi bir futbolcu eskisi ve doğup büyüdüğü şehirde ona Liverpool ne halde bile diyen olmuyor. Diğeri yaptıkları yetmez gibi geçen yıl ManU’ya transfer oldu.. İkisinin de yüzü bizden sonra gülmedi ama..

Şimdi Torres.. Biz ne yaptık ki sana bizi istemedin ? Bu kadar sevgiyi istemedin? Ne yaptık sana ? Anfield’a yakın olan stada gidip, olmayanlar benim gibi evlerinde söyledi "Liverpool’s number nine" diye sana adanmış şarkıyı.. Şimdi gidiyorsun, ya para için, ya kupa için ama biliyormusun ellerinde tuttuğun o kupa (birgün alabilecek olsan bile) senden çok Drogba’nın, Lampard’ın, Essien’in ve hatta Cech’in kupası olacak.

Sen şimdi ne bizim efsanemizsin, ne de onların efsanesi olabilirsin..

Elveda olamamış efsane, elveda büyük yalancı

12 yorum:

Adsız dedi ki...

kalemi ağlatmışsın yine hafız.eyvallah

ozy dedi ki...

ben bir arsenal taraftarıyım.blogunuzu her zaman takip ediyorum.carroll ve suarez'i aldınız,hayırlı olsun.torres chelsea'yi gitti fakat herşeyin sonu değil.torres çok büyük topçu ama kimse vazgeçilmez değil.bizden zamanında adebayorlar,vieiralar,hlebler,flaminiler,henryler gitti ama şu anda ortada yoklar.hepsininde yeri fazlasıyla doldu.başarıya aç oyuncular geldi.para seçtiler kimisi taa en başa döndü(hleb).tabii ki torres en başa dönecek diye bir durum yok.ama suarez ve carroll eminim onu aratmayacaktır.gidenlere güle güle demek size yakışır.carroll bir torres değildir kağıt üzerinde ama futbol kağıtla oynanmıyor...city,chelsea gibi takımlara herşeyin para olmadığını göstermenin vakti geldi.umarım eski liverpool'u görürüz yanımızda...

Shareef dedi ki...

Çok haklısın, acı tazeyken :) büyük gibi geliyor ama King Kenny bugün Keagan gitmese belki ben gelmeyecektim dedi ki haklıdır.. İnşallah bu sene şampiyon olursunuz da hem ManU bizi geçemez hemde siz uzun süreden sonra şampiyon olursunuz

Muratonovic dedi ki...

Adam sanmistik..
Ogun ve Abdullah'i Fener formasiyla gordugum zamanki duygular icindeyim..

Odasinda kid posteri olan binlerce liverpool'lu cocugun kirilan kalpleri nolcak ??

liverpoolandkop dedi ki...

O değil de adamlar kendi sitesinden Torres'in kendilerine çaktığı gollerle tanıtmışlar transferi. http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2281570,00.html
Bir de sanırım Chelsea'de de 9 giyecek. Bari numarasını değiştirsin.

USLC dedi ki...

torres gibi her an sakatlanma riski bulunan takıma motivasyon anlamında hiçbir şey katamayan bir futbolcuyu 50 milyon sterline satıp yerine suarez ve carrol gibi daha 10 yıl tam randımanla futbol oynayacak oyuncuları almak bence çok ama çok mantıklı... ayrıca orta sahanda zaten gerard gibi bir kaptan ve meireles gibi bir şut makinan var ise bu sene olmasada önümüzdeki sene şampiyon olabilirsin... ama everton'ı hiç bir zaman yenemezsin :D:D:D nil satis nisi optimum

Shareef dedi ki...

Muratovic, hainler heryerde hain..

MC, en güzel golleri Chelsea'ye atıyordu namussuz :D hemen hemen her maç en az 1 tane :D

USCL: Mavi taraftansın heralde :D seneye bakarız nasıl olacak :D

onurkarakose dedi ki...

Olaya duygusal yaklasmayip, Fernando'nun acisindan bakildiginda dogru bir karar verdigini dusunuyorum.. 2 sene once dunyanin en iyilerinden birisi olarak gosterilirken, talihsiz bir sakatlik gecirip, takiminiz da ligde ve avrupada (S.Ligi'nde) yoksa veya hic bir varlik gosterememisse, daha basarili bir kulube gitmesi yadirganmamali.. Ayrica yerine alinan 2 oyunca da El Nino'nun eksikligini hissettirmeyecek gibi..

Transferdeki tek hosnutsuzlugum, bonservisi biraz daha pahaliya birakilabilirdi.. Sanirim muzmin sakatligindan oturu, futbol transfer piyasasi dusunuldugunde (kendi yeteneklerine gore) az bir miktara birakildi..

Sonuc olarak, bizlere yasattigin guzel anlar icin tekrar tesekkur ederim Fernando.. Lakin benim icin hic bir zaman bir Owen olamadin, saglik olsun..

theotheo dedi ki...

bu kadar yetenekli bir oyuncunun liverpool gibi ortasıra haline gelmiş bir takımda durmasını beklemek eğer gerçekten torres'î seviyorsanız, ona haksızlık etmekten başka birşey değildir.

Shareef dedi ki...

Onur karaköse: Bu zamanda yanlış karardı, yazın gitse problem olmazdı bu kadar.. Herşey iyiye giderken bunu yapmamalıydı.. Owen bundan 5 kat az kazandırdı ayrıca..

theotheo: haklısın, tıpkı adebayor, toure gibi dimi :D bu sene de fabregas'a olacak gibi :D aynı zamanda

theotheo dedi ki...

@shareef

adebayor toure'nin arsenal seviyesinde oyuncular olmadığı şu andaki performanslarıyla çok açık ortada.

torresle kıyas kabul etmez bu adamlar. eğer fabregas giderse o zaman konuşuruz.

Shareef dedi ki...

@theotheo evet mesela Adebayor :D R.Madrid'de sizden büyük bir takımda :D