12 Ocak 2011 Çarşamba

LIVERPOOL’DAN HABERLER-116




  • Kıymetli Liverpoolseverler, o kadar önemli şeyler oluyor ki kulüpte size de haber verelim istedim.
  •  İlk olarak Comolli, Şef scout Macia dahil 6 Scout’a yol verdi. Bunlardan biri Martin Hansen’in babası olan Hansen’di.
  • Reserve takımımız Sunderland reserve’i 2-1 yendi goller, Saric ve Pacheco’dan. Pacheco, Suso ve Bruna mükemmel oynamış.  Kıymetli Liverpoolseverler özellikle Suso (Pacheco için mükemmel diyorlar ya) Pacheco’dan büyük bir yetenek, 17 yaşında bu yıl U18’e alındı ve birkaç maç sonra Reserve takıma atladı.
  • King Kenny ile her şey değişmeye başladı kıymetli Liverpoolseverler, Roy ile Cole, Huth gibi adamlara bakarken şimdi, Coentrao, Lukaku, M’vila  vizyon böyle olur..
  • Comolli bu akşam Azizlerden (Southampton) Chamberlain’i izledi kıymetli Liverpoolseverler, 17 yaşındaki bu genç adam , İngilizlerin gelecekte yıldız olur dediği adamlardan.. 22 maça çıkmış Azizler ile ve 6 gol atmış.
  •  Torres hafif Roy’a çarpıştırmış, kötü bir dönemdi sadece Roy’un suçu değil bu ama bir çok sebepğten olmazdı demiş.
  • King Kenny Torres ile ilgili bir açıklama yapmış kıymetli Liverpoolseverler açıklamadan önce şunları söyleyeyim bence bir futbolcuyu basın önünde savunmaya çalışmakta (çok formsuz ama düzeleceğine inanıyorum falan gibi) onu bir anlamda ateşe atmaktır, Roy’un böyle birkaç açıklaması oldu görev süresi boyunca bence hepsi maksatlı olmasa bile ( ki olabilir) tamamen yanlıştı. King Kenny örnek olası konuşmuş, biz bir takımız orada “Ben” diye konuşuluyorsa sorun var demektir. Takım olarak kenetlenerek ileriye gideceğiz, Torres’te bu takımın bir parçasıdır sadece.. Bakın kıymetli Liverpoolseverler adama bakın, bu kadar harika bir adam savunulabilir mi?
  • King Kenny Staff’ları arasına Steve Nicoll’ü de katmak istiyormuş. Adamımız bildiğiniz üzere ABD’de çalışıyor (sanırım öyle :D)
  • King Kenny’nin yarım sezon değil daha uzun süre Liverpool’u çalıştırmak istediği sır değil artık kıymetli  Liverpoolseverler, sanıyorum sezon sonu şimdikinden daha iyi bir derecede olursak bu gerçekleşecek gibi..

6 yorum:

AliArslan1892 dedi ki...

Abi Kenny Dalglish gerçekten müthiş bir insan. Glasgow sokaklarında büyüdü. Bir İskoç'tu ve yaşıtlarının aksine alkol ve sigaranın yerine tanıştığı futbol topu onun hayatında dönmeye başladı. Celtic Park'ta ve ardından Anfield Road'da yazdığı efsane hala arşivlerimizdeki yerini büyüklerimizin tabiriyle "ilk günkü gibi" koruyor. Büyüksün King.

Ali Ece dedi ki...

Evet evet Steve Nicol süper versatil bir kırmızıydı, uzun zamandır Amerika'da takım çalıştırıyor, geçenlerde PLTV'ye çıktı vs dinledin, halen süper adam, aksan da yerli yerinde...
Bu arada sana bir sürü şarkılı mailler attım görmedin galiba, burada yazan adres mailin değil mi yoksa?

Siriusz dedi ki...

büyük insanın takımın başına gelmesi çok güzel oldu ama sezon sonu bitince devam edebilceğini sanmıyorum..elimizdeki kadro cidden çok kötü raul meireles bile pas özürlüsü olup çıktı takımda jovanovic daha koşmayı öğrenememiş bu adam 30 yaşında..cole abiyi göremedik zaten tribün için transfer ettik heralde..skrtel savunmada cidden aksamaya başladı lucas mascherano olmaya çalışıyor milletin üstüne boş koşu o kadar..kaç transfer lazım şampiyonlar ligi için cidden merak ediyorum.neyse keşke çok başarılı olsa bir 10 sene görsek kulübede ama umutsuzum..

Shareef dedi ki...

Ali Ece : Maillere hiç bakamadım hemen bakıyorum teşekkürler..

Siriusz: Hemen pes etmek yok YNWA :D

onurkarakose dedi ki...

kral her zaman kalbimizde lakin onumuzdeki sezon martin o'neill gibi bir menajerle yola devam etsek, herkes icin daha iyi olacak gibime geliyor..

Shareef dedi ki...

Kral bu sezn başarılı olamazsa yıpranmasın diye bırakabilr ama bence her zaman kalsın takımın başında :D Kötü olacaksak da onunla olalım