1 Ocak 2011 Cumartesi

LIVERPOOL – BOLTON MAÇ ÖNCESİ (EPL)

Roy’un kovulmadan önceki son maçı muhtemelen. Dedikodular Liverpool kazansa da Roy’un gideceği yönünde. Zaten bizim 9 maç ve 27 puanlık seri 21 puana düştü ki bu adam kalırsa bizi küme düşürecek bırakın puanları kıymetli Liverpoolseverler..


Liverpool Bolton’u 8 maçtır yeniyor ve bunların altısında gol bile yemedi. Ama Roy’un yeteneklerini hepimiz biliyoruz değil mi kıymetli Liverpoolseverler :D


SAHA: Anfield


SAAT ve YAYIN: 17:00 PL TV


LIVERPOOL: Spearing ve Carra sakat, Cole ve Gerrard oynamayabilir hafif sakatlar. Geçen yıla göre 5 puan gerideyiz. Eğer yenilirsek 2003’den beri ilk kez arka arkaya 3 kez yenilmiş olacağız. Anfield’da son 4 maçta yalnızca 1 gol yedik :) Kuzey batı takımlarıyla oynadığımız 7 maçta sadece 7 puan alabildik.

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky, Meireles, Lucas, Gerrard, Kuyt; Ngog, Torres



BOLTON: Holden, Steinsson, Davis, Gardner, Samuel sakat, Cohen izinli babasının vefatı sebebiyle ve Lee Asya kupasında olduğundan yok. Bolton bu sezon arka arkaya hiç maç kaybetmemiş, Bolton 530 top kapmış bu sezon iki EPL’nin en iyisi bu kategoride, ayrıca 96 şut çekmişler ki bu kategoride de liderler..

Muhtemel 11: Jaaskelainen; Steinsson, Cahill, Knight, Ricketts; Moreno, Holden, Muamba, Taylor; K Davies, Elmander


HAKEM:  Kevin Friend

1 yorum:

Siriusz dedi ki...

gerrardle torresin pozisyon çok güzeldi..başkada konuşulcak bişey yok heralde aggeri özlemişim umarım gelcek olan yeni td onu kullanmak ister