8 Ocak 2011 Cumartesi

KING KENNYYYYYYYYYYYYYYYYYY








“O öyle bir yıldızdır ki Dalglish parladığında, tüm Liverpool aydınlanır, futbol ışıl ışıl bir cennete dönüşür” Paisley

Sözlerime çok mutlu olduğumu söyleyerek başlamak sanıyorum bu kadar zaman sonra benim hakkı kıymetli Liverpoolseverler..

Roy bugün kapı dışına kondu, ki twitter’da paylaştığım foto’da Roy’un bavulları toplu halde görmüştük. Bugün dışarıdaydım ve şunu düşündüm, bilmediğimiz bir şey var heralde ki bu adamı kovamıyorlar. Patronların uygunsuz fotoları mı var elinde nedir diyorken eve geldim ki böyle şeyler yokmuş :D


Yarın bu gözler kenarda King Kenny’yi görecek dostlar mutluluğum tarife gelmez.. YNWA

4 yorum:

flyingdupe dedi ki...

Kenny i fazla uğraştırmanın lüzumu yok, benim takip edebildiğim kadarıyla zaten Kenny nin bu tiğp bir konsantrasyonuda yok, evet muhtemelen takım üzerinde bir Zico etkisi yapacaktır ama, muhtemel bir başarısızlık sonunda bir efsaneyide tüketmenin manası yok. o yüzden kısa süreli sürmeli bu Kenny Dalglish rüyası ve tez elden takımın başına aşkası geçirilmeli, korkum odurki Rejkard falan gelecek bu takımın başına iyice kötüye gidecek olay.
Yapılacak en düzgün hareket, Martin O'neall ı başa getirmek, eline parayı vermek ve 2-3 sezon sabretmek. Asıl rüyam budur benim de.

flyingdupe dedi ki...

bu arada yandaki oylamanın da anlamı kalmamış oldu böylece :D

AliArslan1892 dedi ki...

Dalglish'e güveniyoruz ama işler kötü giderse onu kaybetmek bizim için çok kötü olur. Yine de takıma yenilse de yense de açık futbol ve bitmek bilmeyen bir mücadele hırsı katacaktır.

Shareef dedi ki...

Onur ve Ali; arkadaşlarım işler kötü gitsede O kİng Kenny.. zamanında Soumess'tan tutun da roy'a kadar bu kadar sabreden bu taraftar yarım sezon bilemedin birkaç yıl başarılı olamadı diye King Kenny'yi silmezler hiç merak etmeyin.