10 Ocak 2011 Pazartesi

KING EFFECT..



Başlığın anlamı etkinin kralı :D :D yüzümüzde güller açıyor kıymetli Liverpoolseverler..

Kralın etkisi işte böyle kral oluyor :D Saçmalamayı hemen keserek yazıma devam ediyorum..

Bugün TSİ 17:00 da Kenny Comolli ile basın toplantısı yaptı, Kenny ne dedi ayrıntılarıyla elimize ulaşmadı şu an (kimse ulaştırmıyor ben bakıyorum, henüz düşmemiş nete ) fakat şunu demiş, anladığım kadarıyla sezon sonuna kadar görevdeyim bu benim için herhangibi bir sorun oluşturmuyor.

Fakat Comolli King Kenny’yi yalanlamış kıymetli Liverpoolseverler,demiş ki bolca Roy’a çarptırarak lafı, Uzun vadede takımı çalıştırabilmek için Yeterlilik en önemli şey. Felsefe ve özellikle oyun felsefesi bunun yanında İnsan yönetimi  en önemli 3 nokta, İnsanlar bir şeyler düşünebilirler ama sanıyorum ki Kenny bu klasta kesinlikte bu tanıma uyuyor Kenny..

Roy’un kovulması ile ilgili ise Stoke ve Newcastle deplasmanlarında kötü mağlubiyetler aldık, oyuncular kendilerine olan inançlarını kaybetmişlerdi. Bu İnanç çok zor geri kazanılacak bir şeydir. Bunu açıklamak zor (Roy’un kovulması) O çok iyi bir insan ve kovma utanç verici..

Görüldüğü gibi konu Roy’a gelince Comolli çok beyfendice konuşmuş fakat konuşmanın başlarında biraz laf sokmuş gibi.

Asıl Kral etkisi şu Kıymetli Liverpoolseverler, King Kenny takımın başına geçince kulüpten ayrılacağı düşünülen yada bu yönde açıklama yapmış futbolcuların bu kararlarından dönmüş olmaları, Johnson’ından tutun da Agger’e kadar.. Herkes takımda kalmak istiyormuş.    







6 yorum:

Adsız dedi ki...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

fizyoterapist dedi ki...

-sınav zamanında kendime ödül olarak yarım saatllik redsblog arası verdim şerif abi :D
-yazılanlar,yorumlar,ve çok güzel gelişmeler...
-mutlu oldum :) teşekkür ederim

Shareef dedi ki...

Ben Teşekkür ederim Eyüp, siz olmasanız bu blogun anlamı olmaz.. Allah zihin açıklığı versin sana sınavlarında (Annem bana öyle der :D )

fizyoterapist dedi ki...

sağ ol abi teşekkür ederim :)

onurkarakose dedi ki...

dusene (r,hodgson'a) vurmayalim lutfen :) bu bize yakismaz.. emin olun roy da liverpool icin elinden gelen en iyisini yapmaya calisti..

mevcut kadromuz bizim givi bir camia icin yeterli degil.. carra (eminim herkes itiraz edecektir), kuyt(buna da cok tepki gelir), jova, aurelio(unuttuklarim olabilir) gibi oyunculara yol verip, 3-4 transfer yapmadan bu takimin basariya ulasma sansi cok ama cok zor

Shareef dedi ki...

Düşene vurmak değil ama nasıl geliyorsan gitmeyi de bileceksin. Bunun yapmamakla kendi değerini düşürdü. Kadro yeterli değil ama Kuyt ve Carra gştmez :D