31 Ocak 2011 Pazartesi

CARROLL LIVERPOOL’DA




Kıymetli Liverpoolseverler bloğumuz gururla bildirir ki Liverpool Newcastle’dan Andrew Thomas “Andy” Carroll ile anlaştı.

22 yaşında ki oyuncu 19 maça çıktı bu yıl ve 11 gol attı hali hazırda.. Keagan onun için hayatımda gördüğüm en iyi 3 kafaya çıkan adamdan biri diyor. Ian Halloway Newcastle maçından sonra onun için “muhtemelen EPL’nin en iyi santrafor’u” diyordu ki Torres dahil :)

Carrroll’a verilen 35M £ çok gibi görünebilir şimdi ama bekleyip görelim diyorum kıymetli Liverpoolseverler..  

5 yorum:

AliArslan1892 dedi ki...

Abi Rush'ın 9 numarasını giyecek olan Carroll'a sonsuz başarılar diliyorum, Torres'i unutmak zor olmayacak.

Shareef dedi ki...

İnşallah, demeçleriyle unutturdu zaten

onurkarakose dedi ki...

arkadaslar bu adami pek cok kez canli veya ekran basinda seyrettim. Inanin cok cok iyi bir transfer yaptik.. Fiyat bence de biraz tuzlu ama boylesine efektif bir adami cok ucuza alamazdik.. Carroll, benim Niall Quinn'den sonra gordugum en iyi kafa topuna cikan oyuncu. Ayagi da duzgun, yasi cok genc vs. Tek sorunu mental yonden henuz olgunluga erismemis olusu.. O yonunu de King Kenny duzeltir diye dusunuyorum.. Uzun yillardir Liverpool'umuzun yaptigi en iyi transfer bence Carroll oldu.. Kisacasi ben cok umutluyum..

onurkarakose dedi ki...

Bu arada -Sandor Kocsis'e yasi yetmeyeceginden dolayi- efsane Keegan'in gordugu diger 2 kafaya cikan santraforlar Niall Quinn ve Horst Hrubesch olmali :)

Shareef dedi ki...

Carroll'da bütün Liverpool'un tek şüphesi fiyatı yoksa adam yükselişte ve bu sezon özellikle, geçen yıl alt ligde yaptığını yapabilir mi sorusuna verdiği cevap harika 19 maç 11 gol .. Bundan sonra biraz aklı başında olabilirse Liverpool'da 400 maçı geçer..