8 Ağustos 2015 Cumartesi

STOKE CITY – LIVERPOOL (MAÇ ÖNCESİ)



Evet ilk maçımıza çıkıyoruz kıymetli Liverpoolseverler, umarım bu sene hayallerimiz de ki gibi olur (BR’nin kovulması) şaka bir yana en azından ilk 4 içinde olalım bu sene için yeter bence..

Geçen yılın son maçında Stoke bizi 6-1 yenmişti hatırlayacağınız üzere (yada hatırlamayacağınız sistemimiz büyük travmaları silebiliyor çünkü), 52 yıllık en üst lig tarihinde aldığımız en ağır yenilgiydi bu ayrıca bravo BR, Son 3 Britannia Stadyumu maçında toplam 19 gol atılmış ve bunlardan 12 adedini Stoke atmış.

SAHA: Britannia Stadium

SAAT: 18:00

Yayın: LigTv3

Hakem: Antony Taylor


STOKE: Krkic, Shawcross sakat bugün oynamayacak, Arnutovic ve wilson’ın durumu şüpheli.. Geçen yıl 545 puan toplamışlar bu kulüp rekoru olmuş onlar için ve bunu sadece 3,4£ transfer ile yapmışlar. EPL’de tek kazandığı açılış maçı 2009-2010 yılında Burnley’e karşı, Kendi sahalarında son 11 maçta 19 gol atmışlar ki sadece Chelsea onlardan daha çok gol atmış.

Muhtemel 11: Butland, Wollscheid, Wilson, Johnson, Pieters, Whelan, Sidwell, Diouf, Adam, Arnutovic, Joselu


LIVERPOOL: Sakat yada cezalı oyuncu yok. Liverpool açılış maçlarında 44 sarı kart görmüş ki bu en agresif takım yapar bizi, 1992,2005 ve 2012 de açılış maçlarında gol atamamışız. Firmino son iki sezon 21 asist yapmış ki bu 5 büyük ligde ki Brezilyalılar içinde en yüksek asist rakamı.

Muhtemel 11: Mignolet, Skrtel, Lovren, Clyne, Gomez, Milner, Hendo, Ibe, Cou, Firmino, Benteke..


Hiç yorum yok: