17 Ağustos 2013 Cumartesi

LIVERPOOL – STOKE MAÇ ÖNCESİ (EPL)


Ve başlıyoruz kıymetli Liverpoolseverler, rakibimiz EPL’nin en azından şimdiye kadar yüzkarası Syoke ile.. Ne var ki yeni menajer Hughes ile çok daha farklı oynamasını bekliyoruz bu kalaslar ordusunun..

Stoke Anfield’da 1959’dan beri (O zaman 2.ligdeydik) kazanamıyor. Buna rağmen 4 maçtır kazanamıyoruz onlara karşı, son 10 maçımızın da yalnızca 2 tanesini kazanmışız..


Saha: Anfield
Saat ve Yayın: 14:45 LigTv3
Hakem: Martin Atkinson


LIVERPOOL:  Suarez’in cezası devam ediyor, Agger ve Sturridge şüpheli ama kuvvetli ihtimal oynayacaklar.  Son 4 yılda açılış maçlarını kazanamıyoruz (2B ve 2Y), Suarez’siz çıktığımız 5 maçta 4G ve 1B aldık hiç yenilmedik, Geçen yıl 3 genç oyuncu ile açılış maçında oynamıştık bu EPL’de daha önce hiç olmamış.
Muhtemel 11: Mignolet, Johnson, Toure, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Allen (Hendo), Sturridge, Sterling (aspas), coutinho


Stoke:  shea sakat, cezalı oyuncu yok. Son 5 açılış maçının sadece 1 tanesini kazandılar, geçen yıl 34 gol attılar ki düşen QPR’dan sonra en az gol EPL’de, geçen yıl topla en az oynama süresine sahip 10 maçtan 7 si bu ağabeylere ait. Şişir gitsin tabi..
Muhtemel 11: Begovic; Cameron, Shawcross, Huth, Pieters; Walters, Whelan, N'Zonzi, Etherington; Adam; Crouch


Hiç yorum yok: